Ha így írod az "a" -"á" betűket...

2019.12.13

Ha úgy írod, ahogyan tanították, még az ékezetet is pontosan középre helyezed és nem vagy pedagógus és mérnök sem, megfigyelheted magadon, hogy mennyire igyekszel követni a szabályokat (írott - íratlan), mennyire precíz és pontos vagy az élet minden területén. Nem engedsz meg magadnak egy kis lazaságot sem.

Ezeket a formákat nevezik gyöngybetűs írásnak. A lényeg az életedben a rend, fegyelem, tisztaság akármilyen áron is. Sok energiát vesz ez el tőled, olykor még szinte feleslegesen is, hiszen egy kis "ehhez képest hanyagságot" beiktathatnál néha. Persze ezt elsőnek a lelkeddel szükséges "megvitatnod" . Hiszen nagyon erős a megfelelési vágyad. Hogy kinek? Önmagadnak vagy a külvilágnak? Erre is pontos választ add az írásod.

Ha az egész írásod ilyen, fontos lehet számodra  a biztonságos, kockázatmentes élet. Rutinszerű munkák kedvelése. Személyiséged vélhetően még alakulóban van (ennek megállapításához fontos tudni hány éves vagy). Nem bánod, ha mások irányítanak, jó néven veszed ha  támaszkodhatsz rájuk. A környezettől várod a helyes megoldást. Szorgalmas és alapos vagy, a részletekre odafigyelni tudó munkaerő. 

Összeségében az "a" betű az önértékelés és az énkép betűje. Megmutatja többeközött azt, hogy te mint dolgozó, gyakorlati ember milyen vagy. Ha szép kerek, nem horpadt deformálódott, szöges, akkor szinte minden OK veled. Ha vannak benne a tanult írástól eltérő jegyek, fontos megnézni, hogy hol, mennyire térnek el, ránézésre te is megtudod állapítani, hogy "mennyire vagy nyomott, zsugorodott, tüskés (ha szöges), horpadt. Az életben is így érzed magad. Ne feled: Egy jel nem jel. Egy szakember megtudja mondani, hogy mi az amivel elégedetlen a lelked, és mennyire érzed jól vagy nem a lelkedben magad.

Holisztikus szemlélettel az "a" betű az érzelmek, szeretett betűje, valamint az önértékelés és az inteligencia megmutatója. 

Egy jel nem jel

"Egy jel nem jel"-mit jellent ez??? -itt megtudhatod.