Ha így írod az "a" -"á" betűket...

2019.12.13

Ha úgy írod, ahogyan tanították, még az ékezetet is pontosan középre helyezed és nem vagy pedagógus és mérnök sem, megfigyelheted magadon, hogy mennyire igyekszel követni a szabályokat (írott - íratlan), mennyire precíz és pontos vagy az élet minden területén. Nem engedsz meg magadnak egy kis lazaságot sem.

Ezeket a formákat nevezik gyöngybetűs írásnak. A lényeg az életedben a rend, fegyelem, tisztaság akármilyen áron is. Sok energiát vesz ez el tőled, olykor még szinte feleslegesen is, hiszen egy kis "ehhez képest hanyagságot" beiktathatnál néha. Persze ezt elsőnek a lelkeddel szükséges "megvitatnod" . Hiszen nagyon erős a megfelelési vágyad. Hogy kinek? Önmagadnak vagy a külvilágnak? Erre is pontos választ add az írásod.

Ha az egész írásod ilyen fontos lehet számodra  a biztonságos, kockázatmentes élet. Rutinszerű munkák kedvelése. Személyiséged vélhetően még alakulóban vagy (ennek megállapításához fontos tudni hány éves vagy). Nem bánod, ha mások irányítanak, jó néven veszed ha  támaszkodhatsz rájuk. A környezettől várod a helyes megoldást. Szorgalmas és alapos vagy, a részletekre odafigyelni tudó munkaerő. 

Egy jel nem jel

"Egy jel nem jel"-mit jellent ez??? -itt megtudhatod.