Mit találsz itt?

Ezen a honlapon a grafológiával kapcsolatban találsz ezt - azt! A grafológia kézíráselemzéssel és gyermekrajz-elemzéssel foglalkozik. Erről bővebben a Grafológiáról és a  Gyermekrajz elemzés menüben olvashatsz.

Ha gondod van, megoldatlan problémáid vannak, vagy minden rendben van, de kíváncsi vagy a valódi énedre, választ akarsz kapni a személyiségeddel kapcsolatos "miért"-ekre, akkor segítség lehet a kézírásod elemzése.

Ha alkalmazottjaid vannak, vagy nincsenek, de kellenének, és csakis a megfelelő embert szeretnéd látni a megfelelő helyen, hasznodra lehet egy elemzés a jelöltekről, vagy a meglévőkről (mondjuk egy csoport-átalakítás miatt), ez a módszer sokkal kevesebbe kerül mint egy rossz döntés vagy mint egy pszichológiai teszt-sorozat, és bizonyítottan hatékonyabb is. 

Rendezvényeken is közkedvelt a grafológiai gyors-elemzés, feldobja a hangulatot. 

 Családanyák, családapák számára is hasznos ha tudják, hogy gyermekük lelkében mi lakozik. 

Pályaválasztás előtt is nagy terhet vehet le a válladról, irányt tud mutatni a kézírásod alapján egy szakember. 

 A menük sorában kiválaszthatod azt, amire esetleg szükséged lehet. Legyél akár gyerek, kamasz, felnőtt, pályaválasztó, cégtulajdonos, pedagógus, férj, feleség, apa, anya, kolléga, szomszéd vagy bármi, bárki, az írásod a tiéd, ezért aztán az mindent elárul RÓLAD - NEKED, de akár másokról is megtudhatsz (annak beleegyezésével) dolgokat. Olyasmit is láthatsz magadról, esetleg gyermekedről, párodról, amit eddig még soha nem is sejtettél. Pár nap alatt választ és megoldást kaphatsz a sok - sok kérdésedre. Gyermeked egy bizonyos életkorig csak a rajzán keresztül képes a kommunikálásra, egy szakember szemének nyitott könyv, "hallja" azt a szemén keresztül amit, a gyermek érez és a tudomásunkra szeretne hozni. Oldalamon néha egy - egy érdekes olvasnivalót is felfedezhetsz, olyasmibe is betekintést nyerhetsz, aminek segítségével a saját kézírásodból is következtethetsz a saját tulajdonságaidra szakember nélkül is. Érdekes, kalandos utazás ez akárcsak az életünk!