Módszerem

 •  Egyszer csak így vagy úgy de rám találsz. Én itt már kérem is a te segítségedet! Kérlek, majd közöld velem milyen úton találtáltál meg, mert ezzel segíted a további hirdetéseimet.
 • Felveszed velem a kapcsolatot.
 • Viszonzom ezt és kérdéseim halmazát rád zúdítom:
 • - mi a problémád?
 • - mit vársz az eredménytől?
 • - .........................stb.
 • Válaszaid alapján eltudom dönteni, hogy én vagyok-e az embered, jó helyen jársz-e.

Ha igen akkor megbeszéljük, hogy számodra mi a kényelmesebb:

 • 1/a -online találkozás valamelyik formája (erről lejjebb bővebben olvashatsz).
 • 1/b -ha a személyes találkozást választod, időpontot egyeztetünk.
 • 1/b -találkozunk, melynek során írsz előttem egy A4-es sima lapra kék színű golyóstollal, levél formátumú (megszólítás, min. 10 sor spontán szöveg, névaláírásod) kézírásmintát. Újból kérdéseket teszek fel, ezúttal a kézírásod vizsgálatához szükséges pár személyes adataidra kérdezek rá. Megírjuk a szerződést kettőnk között, számlát írunk a díjamról mely ebben a körben bruttó 5.000. -Ft. lesz. Kicsit újból átbeszéljük a problémádat, és megbeszélünk egy következő találkozást (min. 10 munkanap). Kérlek, erre, illetve magadra, szánj 90 percet.
 • Kielemzem a kézírásodat: ez azt jelenti, hogy hagyományosan is, és az új rezonometriai (számítógépes) technikával is vizsgálom. Lejegyzetelek mindent.
 • Találkozunk, és együtt hárman (Te - Én - Kézírásod (vagyis az általad is zárt világod, ha úgy tetszik tudattalanod)) megoldást keresünk. Az általam lejegyzetelt dolgokat kivesézzük, megbeszéljük. Ennek díja bruttó 16.000. -Ft., ebben a díjban benne van a következő találkozásunk értéke is, akkor már nem fogsz tartozni semmivel sem, csakis kizárólag az őszinteségeddel (önmagad miatt). Miközben rólad beszélgetünk a kézírásod alapján,  jegyzetelhetsz, kérdezhetsz. 
 • Készítek Neked még egy meglepetést is. Ez egy, személyiségedre szabott egyedi, s mint ilyen, megismételhetetlen "útravaló  motivációs morzsa" lesz. Egy könyvjelző, amin a képek, színek, szavak, mondatok, idézetek a te lelkedre lesznek szabva.
 • Adok még neked a folytatáshoz egy kedvezményes lehetőséget is. Erről itt olvashatsz bővebben:  Karbantartó - Tagsági


 • Ezzel a NAGY csomaggal elmész. Kérhetem, hogy egy ideig ne bontsd ki, elégedj meg azzal, amit ott hallottál, azzal, amit megbeszéltünk, átbeszéltünk. A legjobb az lenne, ha hagynád, hogy csak úgy hasson rád minden, amit ott magadba szívtál. Tapasztalatom szerint ez nem így lesz. Zsongani fog a fejed, majd egyszer csak békén hagynak a gondolataid, és akkor csak egy - egy elraktározott momentum jön majd veled szembe a hétköznapokban. A számodra legfontosabbak, azok, amelyek megérintettek. És ez a jó. Eltelik pár nap... - hét... - hónap.... És ekkor szeretnék veled újból találkozni, visszajelzést kapni. Szükséges lesz helyre tenni a dolgokat.
 • Ezen a találkozón újból kézírásmintát kérek, ott helyben megbeszéljük, hol tartasz. Összegezzük az eredményt. Átbeszéljük mennyire és milyen formában szükségszerű-e a folytatás vagy sem. Soha nem fogom megmondani mit csinálj, a kézírásod alapján (ami te magad vagy) elmondom, hogy mire vagy képes, mi az ami vélhetően akadályoz célod elérésében, de a te lelkeddel kell megoldanod a gondjaidat. Ha tudod azt, hogy milyen képességeidbe kapaszkodhatsz, ha tudod, milyen értékeid vannak hirtelen választási lehetőségeiddel is tisztában lehetsz. Átbeszéljük a képességeidet, amiket hatásosan használhatsz ahhoz, hogy juss egyről a kettőre. Átbeszéljük azokat a tulajdonságaidat is, amik miatt nem tudsz harmóniában élni önmagaddal, vagyis nem tudsz kiegyensúlyozott lenni a mindennapokban. Akadályoznak abban, hogy kibontakozz az életed problémásabb területein. Ennek a találkozásunknak a díját már kifizetted, itt nem tartozol nekem semmivel sem, csak magadnak azzal, hogy jobb életminőségben élj tovább. Én maximálisan az összes tudásomat oda teszem, hogy ez neked sikerüljön. De kevés leszek ehhez, neked ennél sokkal többet kell cselekedned. De hidd el, pont e miatt sokkal jobban meg is fogod becsülni önmagadat, az életedet. Sikerélményeket élhetsz meg. Önmagában már azt is sikerélményként könyvelhetnéd majd el, ha a harmadik találkozásunkig eljutsz. 
 • Innentől kezdve szeretném, hogy amikor csak szükségesnek érzed, keress meg és beszélgessünk - RÓLAD.

 • 1/b -online találkozás valamelyik formája. Eldöntjük, hogy ezen belül Skype vagy csak email, de nyitott vagyok bármilyen más mai technikai csodára is. A következőket kérem majd tőled:

- személyes adataidat a kézírásod vizsgálata miatt

- az eredeti kézírásodat postán elküldve nekem

- általad is aláírt szerződésünk egy példányát visszaküldőd nekem

- díjam (egyszeri bruttó 22.000. -FT.) átutalással megkapom, erről számlát juttatok el hozzád. Miért kerül ennyibe??? - itt megtudod: Hogyan dolgozik egy grafológus?

 • Kielemzem a kézírásodat: ez azt jelenti, hogy hagyományosan is, és az új rezonometriai (számítógépes) technikával is vizsgálom. Elkészítem a többoldalas személyiség leírást rólad, fokuszálva a problémádra. Ez min. 10 munkanap. Mit csinálok ez idő alatt a kézírásoddal??? -itt megtudod: Hogyan dolgozik egy grafológus?
 • Emailen elküldöm a többoldalas elemzés eredményét, leírását. Ha szükségesnek érzed Skype-on (vagy ahogyan szeretnéd) kibeszéljük, átbeszéljük. Vagy emailen keresztül válaszolok kérdéseidre.
 • Valamikor pár nap, hét, hónap múlva várok még tőled egy visszajelzést arról, hogy hol tartasz, hogy vagy, mennyire véled eredményesnek az elemzést. Innentől kezdve bármikor megkereshetsz, igyekszem mindenre válaszolni, felmerülő problémádra tanácsot adni: Karbantartó - Tagsági

Természetesen az itt leírtakat nem kell kőbe - vésve elraktározni. Rugalmas vagyok, egyik elvem a sok közül, hogy mindig minden megoldható, csak beszéljünk róla. Szóval a témával kapcsolatban akármikor, bármilyen kérdésed van, kérdezz, tudod! -"néma gyereknek anyja sem érti a szavát". Te nem vagy néma, egy emberi lény vagy, akinek vannak megoldásra váró gondjai. Ha ez így van, akkor azt oldjuk meg, vagy legalább induljunk el a megoldáshoz vezető úton. Tedd meg az első lépést!!! Várlak!!!