Kajtor Éva vagyok, okleveles grafológus. Gyermekrajzok és kézírások elemzésével foglalkozom, közel tizenkilenc éve. Előadásokat tartok, felkérésre rendezvényeken gyors-elemzéseket végzek, valamint terjedelmes, több oldalas leírást készítek a vizsgált kézírás gazdájának személyiségéről, mindig a megrendelő igényeinek megfelelően. Aki hozzám fordul, annak a kezét nem engedem el, mindaddig fogom és minden tudásomat bevetve terelgetem, ameddig igény van rá, rám. 

Nálam mindenki tiszta lappal indul és megy el. Nincsenek előítéleteim, mert tudom, hogy legyen az ember akármilyen úton is, nem csak és kizárólag önmaga tehet róla. Egyfajta áldozata, vagy szerencsés alanya, a külvilágnak, a társadalomnak. S ha már megtisztelt engem, és engedte, hogy erre az útra, a saját életére rá lássak, akkor az a minimum, hogy alázattal és tisztelettel vizsgálom a belső, sok esetben önmaga által is "rejtett" zugait, gyengéit, erősségeit, értékeit. Mindebből jutott kivétel nélkül mindenkinek! Az én dolgom az, hogy annak az embernek, aki ezeket még nem találta meg önmagában, mindezeket feltárjam és szembesítsem a képességeivel, a személyiségével, önmagával. Célom, hogy elégedetten távozzon mindenki, aki hozzám fordul, s bármikor, amikor szükségét látja, visszafordulhasson hozzám, akár segítségért, egy jó szóért, vagy egy kiadós kötetlen beszélgetésért.

Az én (egyik) mottóm az, hogy nincs a földön tökéletes ember, és azért nincs, mert aki ezt elbírálhatná az sem tökéletes a többi "elbíráló" ember szemében, ergo, akkor ki tudná elbírálni milyen is az a tökéletes ember. De! -önmagával elégedett emberek vannak, önmagát elfogadó emberek is vannak, önmagával harmóniában élő emberek is léteznek, szeretném, ha Ön is - Te is közéjük tartoznál.

A személyes találkozások híve vagyok, de természetesen a távolság ma már számtalan formában kiküszöbölhető. Első körben írjon - írj egy üzenetet!