Karbantartó Tagsági

Mire is gondoltam? 

Tételezzük fel, hogy végig csináltuk a  Módszerem -ben leírtakat. Vagyis voltál már nálam, úgymond ismerlek a kézírásodon keresztül.

De mivel tőrvényszerűen mindig mindenhol minden és mindenki változik, így nagyon - nagyon nagy eséllyel ez alól te sem vagy kivétel.

Hiszen a világ, az újabb életkörülményeink akár tetszik, akár nem, megváltoztat minket. Soha többet nem leszünk gyerekek, kamaszok, fiatal felnőttek...stb. Bizonyos életkorunkkal járó kinézetünket már semmi sem hozza vissza, fizikai erőnlétünk, belső világunk, személyiségünk változik. Vagyis a külsőnk és belsőnk állandóan változásokon megy keresztül. Olyan ez mintha mindig meghalnánk kicsit, pl. elmúlik a gyerek kinézetünk, viselkedésünk, hangunk, gondolkodásunk, soha többet nem fogunk úgy kinézni, nem leszünk olyanok mint, ugyan mi magunk, de  évekkel korábban.

 Elmúlt, kész, vége, de van helyette más amivel szintén együtt kell élnünk. Személyiségünk is átalakulásokon megy keresztül. 

Ha szeretnéd nyomon követni, hogy milyen változásokon mész keresztül hónapról - hónapra válts Karbantartó - Tagsági-t.

Ha az élet eléd sodor egy kihívást, pl új munkahely, költözés, válás, felvételi, továbbtanulás, párkapcsolat, gyermek, unoka...stb., szeretnéd tudni, hogyan fogsz reagálni személyiségedből adódóan ezekre a kihívásokra, mik is azok az eszköztárjaid, amikkel a lehető legkönnyebben átvészelhetnéd, a legkevesebb sérülésekkel a véget nem érő, újabbnál - újabb akár kellemes de olykor kellemetlennek tűnő dolgokat, válts Karbantartó - Tagsági-t. Az élet adta változásokat, még ha azok olykor nagyon jók is lennének, nehezen viseljük el. 

Hogyan működik ez? Térjünk vissza oda, hogy mondjuk már találkoztunk és igényelted a  személyiségelemzést. Tehát már van nálam egy jó pár írásminta tőled, megbeszéltük - átbeszéltük a személyiségedet, váltasz Karbantartó - Tagsági-t nálam, mert szeretnéd nyomon követni a belső - világod változásait hónapról - hónapra. 

Szeretnéd tudni mikor mire érdemesebb odafigyelni a személyiségeddel kapcsolatban?

A dolgod mindössze annyi, hogy minden hónapban írj nekem egy írásmintát (ennek még akár önmagában is lélek-karbantartó ereje van), ezt eljuttatod valamilyen előre megbeszélt formában hozzám. Elemzem a kézírásodat, figyelembe veszem időrendi sorrendben az összes nálam lévő kézírásmintádat, és elmondom a változásaidat. Azt is, ami állandó maradt, de főleg azt, ami feltűnően változó félben, átalakulásban van benned. Közben bármikor az élet eléd gördít egy váratlan döntéshelyzetet, neked nem kell mást tenned csak megkérdezned tőlem, hogy mitévő legyél. Ha előttem a kézírásaid gyorsan választ tudok adni. De! -természetesen nem én hozom a döntéseket. Felvázolom a lehetőségeidet, a gyenge pontjaidat, az esetleges következményeket, azokat a képességeidet, amikre nyugodtan támaszkodhatsz ahhoz, hogy minél kisebb legyen a belső sérülésed, gördülékenyen vedd a kihívásokat. Mindezek tudatában elképzelhető, hogy bátrabban, könnyebben mész neki a változásoknak. 

Szerintem ennek a Karbantartó - Tagsági -nak a díja nem sok. Mindössze havi bruttó 1.000. -Ft. Ez egybe fizetve bruttó 12.000. -Ft. Csakis azért ragaszkodom a féléves előre kifizetett díjra, azaz hat hónapra 6.000. -Ft. -ra mert így biztosabb, hogy ösztönözve leszel, hogy hónapról - hónapra írj nekem egy keveset.

A havi írásmintával járó kötelezettségtől ne ijedj meg, Nem sok idő, ráadásul az írás maga nyugtató hatású, ki tudja, talán annyira megkedveled, hogy onnantól kezdve naplót fogsz írni. Attól se tarts, hogy elfelejted, majd én számon tartom az aktuális időpontot és figyelmeztetlek, hogy várom a kézírásodat. 

Ha tetszett az ötlet, kapcsolatban szeretnél maradni velem, az-az a belső világoddal, írj nekem. Jelezd ezt felém itt: Kapcsolat

-vagy itt: